Våra tjänster

Elinstallationer:

Elkompaniet Carlström AB erbjuder dig som kund ett brett utbud av våra tjänster, våra elektriker utför kompletta elinstallationer i samband med till exempel en nybyggnation, ombyggnation eller en renovering. Vi gör allt ifrån mindre uppdrag såsom komplettering med ett eller fler extra vägguttag som till större och mer komplexa arbeten hos entreprenader.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Tele & Data:

Vi utför både fiberinstallationer och installationer för kopparnätverk inom tele och data. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi leverera kompletta och bra IT-lösningar och telefonitjänster i både Jönköping och Nässjö.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Service och underhåll:

Vi har en serviceavdelning som alltid är redo för snabba insatser om det blivit fel på er anläggning eller om några förändringar ska göras. Och för att säkerställa anläggningens drift och funktion erbjuder vi ett serviceavtal på allt från enklare periodiskt underhåll till mer kompletta driftlösningar.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Våra elektriker förstår även vikten av snabb hjälp när något inte fungerar som det ska. Därför försöker de i möjligaste mån prioritera felsökning och service på alla el och fiberinstallationer åt våra kunder. Elkompaniet Carlström AB hjälper dig gärna med mer än bara elinstallationer, vi gör även uppdateringar och ser över din energiförbrukning, på så vis kan vi ge dig tips om smarta och energisnåla lösningar.

Har du några ytterligare frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss på Elkompaniet Carlström AB för mer information. Vi kommer göra vårt yttersta för att hitta en bra lösning som passar bäst just för dig.

Våra behöriga och kunniga elektriker är verksamma i båda orterna Jönköping och Nässjö.